Asiantunteva palvelu

Asiantunteva palvelu

Kauppahuone Soininen Oy on tuonut maahan ja asentanut aitoja jo yli kymmenen vuoden ajan. Asiakkaat ovat vaihdelleet yksityisistä kotitalouksista päiväkoteihin, kouluihin ja muihin julkisiin kohteisiin. Meiltä saat neuvoja ja apua oikean tyyppisen aidan valintaan ja tulemme tarvittaessa myös mittaamaan kohteen (etelä-Suomen alueella).
Asennuspalvelu

Asennuspalvelu

Oma luotettava asennustiimimme tekee laadukasta jälkeä. Mikäli kuitenkin routiva maa tekee tepposet, takuumme (2 vuotta) kattaa korjaukset.

Aitojen ja porttien asennustöistä on mahdollista saada kotitalousvähennystä. Etu kannattaa käyttää hyväksi.

Yrityksemme on luotettava kumppani -rekisterissä (tilaajavastuu.fi)
Monipuolinen valikoima

Monipuolinen valikoima

Tällä verkkosivustollamme esittelemme laajan aita- ja kaidemallistomme. Meiltä saat sekä perinteisiä verkkoaitoja että tyylikkäitä metallisia elementtiaitoja. Osan tuotteista tuomme maahan eurooppalaisilta valmistajilta ja osa on omaa tuotantoamme. Portteja teemme myös mittatilauksena asiakkaan tarpeiden mukaisesti. 

Etusivulta pääset myös verkkokauppaamme, josta löydät laajan valikoiman erilaisia tuotteita pihaan ja puutarhaan. Verkkokaupassa on myös tarjolla yksittäisiä aitaeriä ja portteja tarjouksella. Käy tutustumassa valikoimaamme.

Ota yhteyttä

Kauppahuone Soininen Oy

Färmintie 6, 33980 Pirkkala
0207 52 80 40
info@khsoininen.fi
www.khsoininen.fi

luotettava-kumppani-medium1.png
Materiaalitakuu
Asennustakuu
Copyright © 2019 Kauppahuone Soininen Oy. All Rights Reserved.
Ota yhteyttä

Ota yhteyttä